logo2_small

Sola kommune

Center Stavanger inngikk i april 2014 ny avtale med leveranse av over 120 skrivere/multifunksjonsmaskiner til Sola kommune.

Leveransen innebærer en avansert Equitrac “Follow you” løsning samt en elegant løsning for utskrifter fra mobile enheter og nettbrett.

Vi gleder oss til et godt og varig samarbeid de neste årene.

GKTK

Gjesdal og Time Kommune

Etter tøffe anbudsrunder fikk vi i 2016 æren av å levere 130 fullfarge multifunksjonmaskiner til Gjesdal og Time Kommune.

For Gjesdal kommune innebærer løsningen en spesial tilpasning for skolene, slik at også elever får skrevet ut sikkert og kontrollert i fra Chromebook. Gjesdal Kommune er blant de første som har denne funksjonen for elever i kommunens felles utskriftsløsning.

Gjesdal benytter også en avansert skannerløsning for skanning av kommunens saksdokumenter inn mot sakarkiv ACOS WebSak.

eni-norge

Eni Norge

Ny rammeavtale med ENI Norge.

Avtalen innebærer leveranse, implementering og drift av 30 multifunksjonsmaskiner med kortløsning og vårt nye Managed Print Services system.

Ved hjelp av Managed Print Services kan ENI Norge se direkte status på alle sine MFPer, se tonernivå og få automatiske meldinger dersom en feil skulle oppstå.

ENI valgte også å låse alle sine kopimaskiner slik at man må identifisere seg med kort for å kunne kopiere, skanne eller skrive ut. Dette medfører at ingen uautoriserte kan benytte multifunksjonsmaskinen til å stjele informasjon.

Sverdrup-steel

Sverdrup Steel

Sverdrup Steel valgte oss til å foreta direkte innskanning av plukksedler, pakklister og mottakskvitteringer. Dette ble løst ved hjelp av en smart skannerløsning med strekkodetolk som helt automatisk navngir arkene etter strekkoden. Dette innebærer for kunden at de raskt kan lokalisere ønskede plukklister, pakklister og mottakskvitteringer.

BavariaLogo

Bavaria Norge

Vi har valgt Center Stavanger deres Maskiner og løsninger for å forenkle våre rutiner rundt dokumenthåndtering.

Vi har tatt tak i våre serviceordrer som vi hadde i papirbunker og manuelt behandlet dette var en tidkrevende jobb. Nå legger vi ordrene i skanneren og trykker send, så sendes de til riktig sted med riktig navn helt automatisk. Gjenfinningen av dokumentene har aldri vært enklere!

Etter vi fikk en løsning tilpasset vårt behov ser vi at disse prosessene har blitt betydelig effektivisert og vi kan bruke tiden på andre oppgaver. Vi har også innført dette på andre steder i landet.

Rask og god service gjør også at vi er meget fornøyde med vårt valg av leverandør.

Weatherford-norge

Weatherford Norge

Weatherford Norge fornyet i 2018 rammeavtalen på leie av multifunksjonsmaskiner med tilhørende løsning for sikker utskrift. Avtalen innebærer leveranse, implementering og drift av over 25 multifunksjonsmaskiner med kortløsning og Managed Print Services.

Ved hjelp av Managed Print Services kan Weatherford se direkte status på alle sine MFPer, se tonernivå og få automatiske meldinger dersom en feil skulle oppstå. Krav til GDPR er ivaretatt i forhold til kopi, skanning og utskrift.

kruse1

Kruse Smith

Kruse Smith har forlenget avtalen i to nye år. Vi leverer, installerer og drifter multifunksjonsmaskiner på alle administrasjonskontorene. I tillegg leverer vi prosjektmaskiner over hele landet.

Kruse Smith benytter også kortløsning for å sikre dokumentflyt i organisasjonen.

National-oilwell-varco

National Oilwell Varco

Gjennom Sharp Kristiansand har vi inngått rammeavtale på leveranser av multifunksjonsmaskiner med kortløsning. Så langt er over 3o maskiner levert fordelt på alle NOV kontorer i Stavanger regionen.

Statens-vegvesen

Statens vegvesen

10 multifunksjonsmaskiner med kortløsning levert fordelt på flere av kontorene i Rogaland.

Norsk-staal

Norsk Stål

Norsk Stål valgte vår løsning til å foreta direkte innskanning av fraktsedler. Ved hjelp av vår smart tilpassede skannerløsning kan kunden nå finne informasjonen de leter etter direkte mens de snakker med kunden, noe som sparer Norsk Ståls ansatte for tid og forbedrer deres kundeservice.

Schlumberger-smith-as

Schlumberger

Schlumberger Smith valgte å gå videre med ny løsning fra Sharp. God kvalitet og kort responstid var hovedårsaken til at vi fikk ny tillit.