SHARP Center Stavanger

SHARP Center er i dag en av de ledende aktørene i Rogaland på multifunksjons-maskiner og tilhørende løsninger. Vi representerer SHARP i fylket og leverer løsninger til store og små bedrifter.

Vi har nå styrket vår organisasjon og setter enda større fokus på å være en partner som skaper verdiøkning for våre kunder.

Vi kan tilby et spennende spekter av løsninger, kombinert med forretningsforståelse og bred IT-kompetanse. Vi ønsker å utvikle våre løsninger i nært samarbeid med våre kunder.

Målet er å skape sikre og automatiserte prosesser for bedriftens digitale informasjonsflyt og være med på å muliggjøre store besparelser og frigjøre arbeidstid for medarbeiderne.

Når du bruker våre løsninger på kopi-, print og dokumentbehandling vil du oppleve en usedvanlig bra kundebehandling, nyte godt av sterke produkter og bli beskyttet av vår banebrytende teknologi for dokumentsikkerhet. Alt som kopieres kan stjeles, men ikke på våre maskiner.

Med hjelp fra SHARP sentralt er vi alltid oppdatert på de nyeste teknologiene. Slik forsterker vi satsingen på våre markedsledende løsninger innen dokumentsikkerhet og skanning. Dette kommer våre kunder tilgode, noe våre referanser gjenspeiler.

Vi har hatt sterk vekst siden vi etablerte selskapet i 2001. I dag omsetter vi årlig for nærmere 25 millioner og har økt staben vår til å ta utfordringene som kommer med økt aktivitet. SHARP Centers eierskap er lokalt forankret. Vi mener at dette er positivt, både når det gjelder salg og service. Vi setter personlig kundebehandling i fokus.

Kontakter du oss, skal du slippe å betale dyrt for å stå i kø.

Sponsor aktivitet

Vi har et godt samarbeid med lokale arrangementer og idrettslag.

Vi sponser i dag et bredt utvalg av lokale idrettslag og arrangementer. Blandt disse finner man: Viking Fotball,  Sola Håndball, Gladmat, World Event og Blink. Det er viktig for oss å støtte lokalmiljøet, og bidra med det vi kan for at det satses på enda flere lokale talenter.