Utskrift- og kostnadskontroll

Med en sikker utskriftsløsning fra Sharp gjør du miljøet og bedriften en tjeneste på same tid.

 

Optimaliser utskriftstjenester og dokumentsikkerheten

Enhver nettverksskriver aktivert med sikker utskriftsløsning gir deg:

  • Sentral administrasjon av brukere og enheter
  • Sømløs integrasjon mot eksisterende IT-miljø
  • Ingen behov for personlige skrivere
  • Brukervennlig selvbetjening besparer IT for arbeid
  • Detaljerte rapporter av all utskrift, kopi, faks og skanning
  • Adgangskontroll som beskytter enheter og dokumenter
  • Redusert kostnad og forbruk
  • Økt miljøgevinst motiverer brukere til å endre sine utskriftsvaner

Økt produktivitet

Ingen burde kaste bort tid med å vente på utskrifter – de skal jo tross alt gjøre hverdagen enklere. Det er tankegangen bak våre utskriftsløsninger.

Dersom din foretrukne multifunksjonsmaskin eller skriver trenger påfyll av toner, papir, service eller allerede er i bruk av andre, ikke vent – gå heller til en annen maskin og hent utskriftene dine der, enten den står i andre enden av gangen eller landet.

Da får du alltid dokumentene du trenger, uansett hvor du er.

Økt dokumentsikkerhet

Våre utskriftsløsninger forbedrer sikkerheten for hver utskrift, kopi og skanneprosess. Ved hjelp av en rekke forskjellige autentiseringsmetoder forhindres ikke-autorisert tilgang.

Tildel rettigheter og arbeidsflyter som forsikrer deg om at kun autentiserte brukere får tilgang der de skal. Løsningene våre kan enkelt integreres mot blant annet Active Directory, som reduserer manuelt arbeid rundt brukerhåndtering. Revisjonsspor registrerer hvem som skriver ut hva, når og hvor.

Follow-You-utskrift beskytter deg mot farene ved at sensitive dokumenter blir liggende ubevoktet i utmatingsskuffen. Utskriftene blir holdt på en sikker server helt til brukeren logger på en multifunksjonsmaskin for å starte utskriftsprosessen.

økdokumentsikkerheten2

Mobil og gjesteutskrift

Med våre mobile utskriftsløsninger kan deres ansatte og gjester skrive ut fra trådløse mobile enheter, uten behov for tung administrasjon av drivere.

Med støtte for både iOS og Android-enheter, åpner våre mobile utskriftsløsninger for BYOD (Bring your own device)-muligheter uten å skape ekstra arbeid for ditt IT-personell, eller behov for tilkobling til bedriftens intranett.

Sentral administrasjon av brukere og enheter

Samle all nødvendig administrasjon av brukere og enheter på en enkel plass for rask og effektiv administrasjon. Brukervennlige grensesnitt, både for administratorer og brukere, sørger for at tidsbruk ved håndtering av utskrift blir minimal.

Utskriftsregler og rapportering

Våre løsninger leveres med et predefinert bibliotek med ofte brukte utskriftsregler. Tvunget utskrift i f.eks. sort/hvitt og tosidet utskrift kan angis på bruker, avdelings- og enhetsnivå dersom ønskelig. Disse reglene kan selvfølgelig skreddersys etter ønske og behov.

Hent ut detaljerte rapporter av all utskrift, kopiering, faks og skanning som forteller hvordan man kan spare både miljø og kostnader. Automatisering av rapportgenerering kan konfigureres for å minimere arbeid knyttet til rapportering.

 

Skannerløsninger og dokumenthåndtering

Produktivitet begynner med effektivitet, derfor tror vi på automatisering.

Et dokuments egentlige kostnad kommer ikke av selve produksjonen av dokumentet, men håndteringen av det.

Våre skannerløsninger hjelper deg med å unngå tidkrevende og feilbefengte manuelle prosesser.

Og det er bare begynnelsen; med litt oppfinnsomhet kan løsningene våre gi nye nivåer av effektivitet og produktivitet til flere arbeidsprosesser i hele organisasjonen.

Med en fleksibel lisensieringsmodell hindrer vi at dere må betale mer enn nødvendig.

 

 

Har du mye pakksedler, plukklister, ordrer, fakturaer, osv., eller ønsker du bare arkivering? Vi har løsningen du trenger.

Ved tolking av innhold i dokumenter er også gjenfinning av innhold gjort på få sekunder, så slipper du å bla gjennom flere permer.

Kontakt oss i dag for å få tilpasset en skreddersydd og smart skannerløsning som passer dine dokumenthåndtering- og arkiveringsbehov. Vi ønsker mer enn gjerne å utvikle en kostnadsfri og uforpliktende demonstrasjon av hvordan din hverdag kan forenkles.

Noen av våre produkter for sikker utskriftshåndtering

 

 

Noen av våre produkter for smart skanning